Aktiviteter på Ammerudlunden

Aktiviteter på Ammerudlunden

Vi samles til aktivitet i fellesrommene, på avdelingene og på de flotte utearealene våre. Faste aktiviteter er fellestrim, utedag, onsdagskafé, aktiviteter på avdeling, Generasjon M og andakter.

Ukens aktiviteter

For å unngå smitte er alle konserter og aktiviteter hvor eksterne deltar avlyst inntil videre. Fellesaktiviteter rammes også. Det vil bare være aktiviteter på avdelingene. På torsdag blir det mulighet til å oppleve en konsert fra balkongene.

Torsdag 2. april

Bakgårdskonsert med Den gode melodi
(værforbehold)

Liker du å planlegge?

Her er noen av aktiviteter fremover hvor det er satt dato. Med forbehold om smittesituasjonen:

Mai

Fredag 8. mai
12.00 Konsert med Arne Mørch

September

Konsert med Trønderkaillan (ikke satt dato)

Ammerudlunden tilhører Grorud menighet

Onsdager i oddetallsuker er det gudstjeneste i fellesrommet. Prest i Grorud menighet, Vibeke Bergsjø Aas er ofte på Ammerudlunden.

Kontaktpersoner

Ansvarlig for aktivitetene på Ammerudlunden er aktivitørene og ergoterapeuten. Du treffer dem lettest ved å ringe hovednummeret til Ammerudlunden  +47 22 82 13 00

Aktivitør

  • Julia Bakkevig
  • Sofie Brodin

Ergoterapeut og kontaktperson for frivillige

  • Caroline Stenersen 

Frivillig på Ammerudlunden?

Har du lyst på en bestemt oppgave, som for eksempel sykling, vaffelsteiking, lesestunder, eller har du noe du gjerne vil bidra med? Ta kontakt med ergoterapeut Caroline. Hun vil gi deg mer informasjon om mulighetene, og om hvordan det er å være frivillig på Ammerudlunden. 

Samtaler og aktiviteter. Det er mange muligheter for frivillige.Samtaler og aktiviteter. Det er mange muligheter for frivillige.