Aktuelt

Har byggeklare tomter for sykehjem, videregående skole og flerbrukshall

Har byggeklare tomter for sykehjem, videregående skole og flerbrukshall

Diakonhjemmet har byggeklare tomter regulert for sykehjem, videregående skole og flerbrukshall. Det er unikt – i en by som er i manko på både tomter og kapasitet.

3. juli 2020
Diakonhjemmet hage
Lan Marie Nguyen Berg, byråd miljø og samferdsel, og Idar Magne Holme, administrerende direktør/forstander, signerte avtalen i Oslo Rådhus.  Foto: Redink/Thomas Haugersveen for Klimaetaten.

Signerer klima-avtale med Oslo kommune

Sammen med et 90-tall andre firma og organisasjoner i Oslo er Diakonhjemmet nå blitt partner i «Næring for klima». Avtalen forplikter Diakonhjemmet til å bidra for å gjennomføre Oslos klimamål.

24. august 2018
Diakonhjemmet
- Et veldig tydelig signal til politikerne

- Et veldig tydelig signal til politikerne

- Det at et så stort utbyggingsprosjektet arbeider med en BREEAM-sertifisering er et veldig tydelig signal til politikerne om at utbygger tar samfunnsansvar og miljø på alvor, sier prosjektleder Inès Carlton ved Golder.

1. juni 2018
Diakonhjemmet hage
Det er mandag morgen midt i april – overskyet og småkaldt, og lite summing i kubene. Derfor må Linda Kristiansen, som har birøkt som hobby og eier en av kubene, hjelpe dem i gang med litt mat – honning, selvsagt.

De første bikubene er på plass

To bikuber er nå satt ut i parken. Dermed har Steinerud fått 40.000 nye innbyggere – med vinger.

25. april 2018
Diakonhjemmet hage
Diakonhjemmet Eiendom - fra venstre: prosjektleder Jon Solsrud, økonomi- og eiendomsdirektør Robert Hansson, eiendomssjef Bjørn Knutsen, forvaltningssjef Erling Nordstrand, og prosjektleder Per Reitan.

– Viktig å være tydelig på våre miljøambisjoner

Diakonhjemmet har forpliktet seg til å følge 10 strakstiltak for grønne bygg. Tilslutningen til bransjens egne tiltak – som stiller miljøkrav ved bygging og drift – er konkrete grep for et mer miljøvennlig og bærekraftig samfunn.

6. mars 2018
Diakonhjemmet Eiendom
Resertifisert som miljøfyrtårnvirksomhet

Resertifisert som miljøfyrtårnvirksomhet

Eiendomsavdelingen har blitt resertifisert for 3 nye år. I begrunnelsen sier Miljøfyrtårn blant annet at «Diakonhjemmets eiendomsavdeling fremstår som et svært vellykket miljøfyrtårn, spesielt størrelsen tatt i betraktning».

20. oktober 2017
Eiendomsavdelingen
Bysykler til Diakonhjemmet

Bysykler til Diakonhjemmet

Til våren blir det veldig lett å komme til og fra Diakonhjemmet. Eiendomsavdelingen har inngått kontrakt med Oslo Bysykkel, UIP. Det blir nytt bysykkelstativ i Diakonveien i nærheten av hovedinngangen til høgskolen og sykehuset.

28. november 2016
Eiendomsavdelingen