Aktuelt

Nordberghjemmet ligger i rolige omgivelser nær kolletivtrafikk

Sykepleierstilling ved Nordberghjemmet 100 % fast

Nordberghjemmet søker engasjert sykepleier i todelt turnus. Stillingen innebærer sykepleiefaglig ansvar for 22 beboere på avdelingen og gruppelederansvar for 7-8 beboere.

23. januar 2020
Nordberghjemmet
Hjemmesykepleien har brukere over hele Oslo

Helsefagarbeidere og studenter til hjemmetjenesten

Vi søker faglig dyktig hjelpepleier/helsefagarbeider til Diakonhjemmet Omsorg Hjemmetjenester AS i Oslo. Våre brukere er i alle aldre og bor i hele Oslo. I tillegg til hjemmesykepleie tilbyr vi også stasjonære tjenester hjemme hos bruker, praktisk bistand, følgetjenester mm. Stillingene er både faste og vikariater med turnus etter avtale.

21. januar 2020
Diakonhjemmet Omsorg Hjemmetjenester
Hjemmetjenesten ønsker å ha høy tilfredshet hos brukere og ansatte

Fast stilling som sykepleier/vernepleier i hjemmetjenesten

Vi søker engasjert sykepleier/vernepleier til brukere av hjemmesykepleie i Oslo. Våre tjenestemottakere er i alle aldre og bor i hele Oslo. I tillegg til vanlig hjemmesykepleie tilbyr vi stasjonær tjeneste hjemme hos bruker. Stillingene er faste med turnus etter avtale.

21. januar 2020
Diakonhjemmet Omsorg Hjemmetjenester
Ammerudlunden sykehjem

Deltidsstilling som aktivitør på Ammerudlunden

Vil du være med på laget vårt? Det er ledig vikariat en dag i uken som aktivitør, med muligheter for forlengelse og utvidelse av stillingen.

14. januar 2020
Ammerudlunden
Kontoret vil ligge på Nordberghjemmet

Spennende økonomistillinger i Diakonhjemmet Omsorg AS

Diakonhjemmet Omsorg er inne i en spennende vekstfase. Tjenestetilbudet og arbeidsomfanget øker og vi søker derfor å styrke økonomifunksjonen med to stillinger: Business controller og senior lønns- og regnskapskonsulent.

10. januar 2020
Diakonhjemmet Omsorg AS