Som frivillig i Diakonveien Omsorg + kan du bidra med dine erfaringer og kvalifikasjoner.

Har du lyst til å være frivillig hos oss?

Brenner du for frivillighet? Har du lyst til å gjøre noe fint for andre, og ønsker å fylle tiden din med noe innholdsrikt? Da kan det å være frivillig hos oss i Diakonveien Omsorg+ være midt i blinken for deg.

Hos oss kan du bidra med dine erfaringer og kvalifikasjoner. Kanskje du vil holde foredrag, gjennomføre eller tilrettelegge aktiviteter, hjelpe beboere med daglige gjøremål, bemanne resepsjonen vår, dra på utflukter, eller bare være et lyttende medmenneske? Det er opp til deg hva du ønsker å bidra med. Vi setter stor pris på om du ønsker å dele din tid og dine talenter med oss!

Kontakt oss

Send en e-post til Nikolett Laura Tarcsa

Meld deg inn i «Diakonhjemmet sykehus og Omsorg+ frivilliggruppe» på Nyby

Fleksibel og enkel løsning for frivillige

Har du lyst til å være frivillig av og til, og når det passer deg? Kanskje du vil hjelpe til med ulike oppdrag hver gang? Da bør du sjekke ut Nyby! Appen gjør det enkelt å stille opp for lokalsamfunnet!

Så enkelt er det:

Registrer deg i gruppen «Diakonhjemmet sykehus og Omsorg+ frivilliggruppe», og vi tar kontakt med deg for å høre hva du er interessert i.

Diakonveien Omsorg+ samarbeider med Diakonhjemmet sykehus og Stiftelsen Diakonhjemmet om frivillighet. I gruppen vår på Nyby vil du finne flere undergrupper og tilbud fra Diakonhjemmet.