Temakveld: Trygghetssirkelen

24. oktober 2017, 18.00–21.00 (Legg til i kalender)

Auditoriet, Diakonhjemmet bibliotek og læringssenter, Diakonveien 18, Oslo

Borgenveien og Steinerud barnehage

Diakonhjemmets barnehager inviterer til temakveld med psykologspesialist Ida Brandtzæg. Hun vil fortelle hvordan kan vi få hjelp i omsorgsrollen og styrke barns psykiske helse, gjennom å forstå tilknytning og modellen Trygghetssirkelen (Circle of Security – COS).

Temakvelden er beregnet på foreldre og personalet i Diakonhjemmets barnehager, men ansatte og studenter ved VID og Diakonhjemmet er hjertelig velkommen til å delta.

Gratis og ingen påmelding.

Les mer om tilknytning hos Psykologforeningen, skrevet av Ida Brandtzæg, psykolog, spesialist i barne- og ungdomspsykologi, Stig Torsteinson, psykolog, spesialist i barne- og ungdomspsykologi og Guro Øiestad, psykolog, spesialist i voksenpsykologi

Les mer om Circle of Security

Ida Brandtzæg

Ida Brandtzæg

Ida Brandtzæg

Psykologspesialist og tilknyttet Nic Waals Institutt ved Lovisenberg Diakonale Sykehus i Oslo. Hun er kursholder og supervisor i behandligsprogrammet Circle of Security. Hun er gruppeleder på videreutdanningen i sped- og småbarns psykiske helse ved RBUP Øst og Sør. Hun er fagbokforfatter og mye brukt kursholder og jobber hos Tilknytningspsykologene.

Kontaktinformasjon

Kart

Publisert 12. oktober 2017, oppdatert 24. oktober 2017