-

Aktuelt

Diakonhjemmet på Olavsfest med Ingunn Moser og Manuela Ramin-Osmundsen. Foto: Snorre Johansen

Stor begeistring etter seks dager på Olavsfest

– Olavsfest er for meg det nærmeste vi kommer det som i andre land kalles for kirkedager, men som her ikke er eid av noen enkelt kirke eller trossamfunn, sier Ingunn Moser, administrerende direktør og forstander ved Diakonhjemmet. – Olavsfest er tros- og verdibasert på en åpen, samlende og inkluderende måte.

5. August 2021
En håpshilsen fra Syria

En håpshilsen fra Syria

Fader Alexi har igjen besøkt Diakonhjemmet og VID, og undervist lyttende studenter. Med seg har han et kraftfullt budskap fra et krigsherjet Syria: – Selv på steder hvor alt virker håpløst, kan det finnes håp.

2. September 2019
Litt ekstra tid? Meningsfulle oppgaver for frivillige

Litt ekstra tid? Meningsfulle oppgaver for frivillige

Diakonhjemmet satser på frivillighet. Nå har Diakonhjemmet Sykehus tatt i bruk appen NyBy, som gjør det enklere å bidra med det du kan, når du har tid.

2. July 2019
Kapellet

Chapel services

Diakonhjemmet welcomes persons of all ages, backgrounds, and faith traditions to be inspired, enlightened, and comforted through diverse worship services during the academic year. Regular Chapel services Tuesdays to Thursdays from 10:30 to 10:50 in the chapel in Diakonveien 14.

30. June 2019
Studentprest og diakon VID
Idar Magne Holme slutter ved Diakonhjemmet

Idar Magne Holme slutter ved Diakonhjemmet

Hovedstyret informerer om at forstander/adm.dir. Idar Magne Holme har sagt opp sin stilling ved Det norske Diakonhjem, og slutter 1. september 2019. Styret uttrykker takknemlighet for Holmes store innsats gjennom fjorten år, som en tydelig ideologisk leder med store visjoner både for norsk diakoni og for Diakonhjemmets utvikling.

28. February 2019
Diakonhjemmets hovedstyre
Ny kommunikasjonssjef – ny organisering

Ny kommunikasjonssjef – ny organisering

Pål A. Berg er ansatt som kommunikasjonssjef i Diakonhjemmet stiftelse. Berg vil bli en del av den nyetablerte enheten «Diakoni, kultur og kommunikasjon», som Sindre Skeie er direktør for.

13. December 2018
Diakonhjemmet
Flere saker

Arrangementer

28. October 2021 (09.00)

Diakonikonferansen 2021: Hva koster et menneske?

VID vitenskapelige høgskole i Oslo, Sandnes og Tromsø

Hvilke oppgaver har diakonien i et samfunn som setter prislapper på mennesker, og hvordan kan vi sammen skape et samfunn der alle har en likeverdig plass? Se programmet 28. og 29. oktober. Arrangører er stiftelsen CRUX, Diakonhjemmet, VID vitenskapelige høgskole, MF vitenskapelig høyskole og Kirkerådet.

Alle arrangementer