Besøkende på nettstedet

Vi bruker ulike verktøy for å analysere og tilrettelegge for en bedre brukeropplevelse på nettstedet.

Forhåndsinnstilling i nettleser om at du aksepterer informasjonskapsler anses som samtykke.

Blokkere og tillate informasjonskapsler

Dersom du ikke vil akseptere vår bruk av informasjonskapsler, kan du gå inn og trekke tilbake ditt samtykke ved å endre innstillingene i nettleseren din.

Google analytics og Google tag manager

Gjennom Google analytics får vi informasjon om hvilke sider som er mest besøkt, hvor brukerne kommer fra, på hvilke tidspunkter sidene er mest besøkt, om folk finner frem til ønsket informasjon osv. Google tag manager bruker vi der vi har behov for å analysere bruk av nettstedet mer detaljert. IP-adressen din blir automatisk anonymisert, slik at statistikken ikke kan spores tilbake til deg som enkeltperson.

Tilbakemeldinger

Du kan gi oss tilbakemeldinger på innhold og stille oss spørsmål gjennom et tilbakemeldingsskjema fra Doorbell.io. Du finner lenke til skjemaet nederst på alle sider. Du velger selv om du vil gi en anonym tilbakemelding, eller oppgi e-post slik at vi kan svare på din henvendelse. Dette er et tredjepartsverktøy. Din IP-adresse blir automatisk anonymisert. Alle tilbakemeldinger blir lest og automatisk slettet innen det er gått 1 måned.

Chattetjenesten edialog 24

Diakonhjemmet Sykehusapotek bruker chattetjenesten edialog24, slik at du kan snakke med en farmasøyt uten at du trenger å gå på apoteket. Du er anonym. Ingen personopplysninger lagres.

Siteimprove

Vi bruker Siteimprove for å spore atferden til brukerne våre, for å lære mer og tilpasse websidene. Siteimprove behandler informasjonskapslene anonymt.

Påmeldingsskjema

Noen arrangementer har påmeldingsskjema. Påmeldingsskjema inneholder relevant informasjon for å håndtere din påmelding til det aktuelle arrangementet, og en mulighet for å velge å få informasjon om lignende arrangementer.

Behandlingsgrunnlag

Behandlingsgrunnlaget for behandling av personopplysninger på nettstedet er personvernforordningen artikkel 6 nr. 1 bokstav f, som tillater oss å behandle opplysninger som er nødvendig for å vareta en berettiget interesse som veier tyngre enn hensynet til den enkeltes personvern. Vår berettigede interesse er å forbedre innholdet og strukturen på våre nettsider. Dessuten artikkel 6 nr. 1 bokstav a, ved at du har samtykket til behandling gjennom påmelding til våre arrangementer, bestilling av materiell, eller sagt at du ønsker informasjon gjennom vårt nyhetsbrev.

Personvernombud

Personvernombud ved Diakonhjemmet er Nancy Yue Liu.

Se kontaktopplysninger