Om Hovseterhjemmet

Om Hovseterhjemmet

Hovseterhjemmet er et moderne sykehjem med gode fasiliteter for beboere, pårørende og besøkende.

Hovseterhjemmet ble bygget i 2017 og er et moderne bygg på åtte etasjer. Syv etasjer er langtidshjem for 139 beboere.

Hver etasje er delt inn i 3 boenheter med felles stue og kjøkken. Alle beboerne har eget stort rom med tilhørende bad. I åttende etasje ligger Dagsenteret.

Fasiliteter

Hovseterhjemmet har felleshage med fine sittegrupper og en stor takterrasse med vakker utsikt til store deler av Oslo. Her finner du også bibliotek, trimrom, park og velværetjenester som fotpleier og frisør. Ekstra hyggelig er det å kunne tilby egen kino og Skybar.

Skjermet avdeling

Avdelingen holder til i første etasje og har 24 plasser for beboere med demens. De tre beboerenhetene har hver sin sansehage.

Dagsenter

Dagsenteret ligger i 8 etasje med tilgang til takterrasse og flott utsikt over Oslo. Her er det plass til 20 brukere.

Kultur og aktivitetstilbud

Hovseterhjemmet er et levende hus med et bredt utvalg av aktiviteter og fasiliteter.

En egen kulturenhet med faste aktivitetsledere tilrettelegge for at beboere, deres pårørende og nærmiljøet skal møtes og tilbringe tid sammen.

Vi har et godt utarbeidet kulturprogram som dekker ulike behov. Vi har stort fokus på å gi individuelle kulturtilbud – også for de som er sengeliggende eller av andre grunner ikke ønsker å delta på fellesaktiviteter.

Hovseterhjemmet har en egen «kino» i underetasjen, med kinostoler, nypoppet popcorn fra popcornmaskinen og kjente sjokoladeklassikere.

Cæsar Skybar

På toppen av Hovseterhjemmet med storslagen utsikt utover fjorden ligger Cæsar Skybar. Et populært møtested hvor det serveres forfriskninger på sølvfat og stetteglass. En populær aktivitet i Cæsar Skybar er en Quiz.

Mat

Matvarehuset leverer middag, mens frokost, lunsj og kveldsmat lager vi selv.

Fagkompetanse

Det er godt med fagkompetanse på Hovseterhjemmet, med tilgang til sykepleiere fysioterapeut, ergoterapeut og leger.

Diakonhjemmet Omsorg har en betydelig fagutvikling – og forskningsaktivitet. Fagutvikling og forskning skal være med på å bedre kvaliteten til beste for våre brukere og øke kvaliteten hos våre medarbeidere.