Personvern

Vi bruker ulike verktøy for å analysere og tilrettelegge for en bedre brukeropplevelse på nettstedet.

Ved å benytte våre nettsider samtykker du i at det settes informasjonskapsler i din nettleser. De fleste nettlesere er innstilt slik at de automatisk aksepterer dette.

Google analytics og Google tag manager

Gjennom Google analytics får vi informasjon om hvilke sider som er mest besøkt, hvor brukerne kommer fra, på hvilke tidspunkter sidene er mest besøkt, om folk finner frem til ønsket informasjon osv.. Google tag manager bruker vi der vi har behov for å analysere bruk av nettstedet mer detaljert.

Delingsknapper

For at det skal være enkelt å dele informasjon om man ønsker det har vi lagt inn delingsknapper fra Addthis. Dette er et tredjepart informasjonskapsler som lages av Addthis.

Tilbakemeldinger

Du kan gi oss tilbakemeldinger på innhold og stille oss spørsmål gjennom Doorbell.io. Dette er et tredjepartsverktøy. Alle tilbakemeldinger blir automatisk slettet innen det er gått 1 måned.

Siteimprove

Vi bruker Siteimprove for å spore atferden til brukerne våre, for å lære med og tilpasse websidene. Siteimprove behandler informasjonskapslene anonymt.

Blokkere og tillate informasjonskapsler

Dersom du ikke vil akseptere vår bruk av informasjonskapsler, kan du gå inn og trekke tilbake ditt samtykke ved å endre innstillingene i nettleseren. Les mer om informasjonskapsler og hvordan du kan hvordan du kan blokkere og tillate bruken på nettvett.no.

Personvernombud

Personvernombud ved Diakonhjemmet er Nancy Yue Liu.

Se kontaktopplysninger