Ammerudlunden sykehjem

Ammerudlunden

Ammerudlunden sykehjem ligger fint til i nærheten av Ammerudparken og turveien langs Alnaelva. Sykehjemmet er godt integrert i bomiljøet på Ammerud, men har også private uteplasser, flotte terrasser og hage.

Sykehjemmet har 73 plasser, hvorav seks er spesialplasser for pasienter med MRSA. Alle rom er enerom med eget bad. Rommene er store og alle avdelinger har egen stue og kjøkken med spisekrok.

Ammerudlunden har lege, fysioterapeut, ergoterapeut, aktivitør, frisør og fotterapeut.

Flotte takterrasser med utsikt over Oslo, og en stor hage med tursti gjør det enkelt å være ute. Flere bussruter og Ammerud T-banestasjon er rett i nærheten.

Hagen på Ammerudlunden
Ammerudlunden har mange ulike tilbud
Ammerudlunden har store fine rom, som du kan innrede.

Fritt sykehjemsvalg

Ammerudlunden ligger i Grorud bydel. Fritt sykehjemsvalg gir deg rett til å søke langtidsplass på Ammerudlunden. Sykehjemsplass kan du få gjennom å søke om helse- og omsorgstjenester fra din bydel i Oslo kommune.

Ammerudlunden

E-post: Ammerudlunden.Sykehjem@diakonhjemmet.no

Telefon: +47 22 82 13 00

Ammerudlunden sykehjem ligger i fine omgivelser i Grorud bydel i nærheten av Ammerudparken og turveien langs Alnaelva.

Besøksadresse: Ammerudveien 37, Oslo

Gå til kontaktsiden

Prosjektet "Kickstart på sykehjem" får 10 millioner fra DIKU

VID vitenskapelige høgskole har fått tilslag fra DIKU for å gjennomføre et pilotprosjekt som skal styrke og videreutvikle sykehjem som læringsarena for første-års sykepleierstudenter. Diakonhjemmet Omsorgs sykehjem er samarbeidspartner i prosjektet i Oslo.

Gå til siden