Omsorg

Omsorg

Omsorg er et satsingsområde for Det norske Diakonhjem i tråd med Dakonhjemmets diakonale formål. Diakonhjemmet Omsorg driver Diakonhjemmets barnehager, Sagenehjemmet, Dialog og flere utviklings- og samarbeidsprosjekter.

Ansvarlig for virksomhetene og for å utvikle Diakonhjemmet Omsorg videre er direktør for Diakonhjemmet Omsorg er Helle Gjetrang.

Senter for samtalebasert hjelp tilbyr psykologisk behandling, veiledning og opplæring til organisasjoner, privatpersoner og fagpersoner.

Sagenehjemmet – et privat diakonalt sykehjem på Bjølsen i Oslo.

Hjemmebaserte tjenester ved Diakonhjemmet Omsorg er en diakonal aktør som tilbyr blant annet hjemmesykepleie til Oslos befolkning.

Diakonhjemmet barnehager Borgenveien og Steinerud barnehager gir prioritet til ansatte og studenter på Diakonhjemmet, men tar inn barn fra nærmiljøet.

El Campanario er Sjømannskirkens og Diakonhjemmets sted på den spanske solkysten.

Diakonhjemmet Omsorg vil være en tydelig diakonal og ideell aktør i utviklingen av helse- og omsorgstjenestene.

Diakonhjemmet Omsorg

E-post: omsorg@diakonhjemmet.no

Telefon: +4722963828

Besøksadresse: Hartvig Halvorsensvei 5, Oslo

Kart:

Intensjonsavtale

Avtale om strategisk samarbeid mellom Kirkens Familievern og Diakonhjemmet er signert. Pressemelding fra Stiftelsen Kirkens Familievern og Det norske Diakonhjem.

Gå til siden

– Sagenehjemmet får mer mat laget fra grunnen av

Den kommunalt eide arbeidsmarkedsbedriften OPT AS signerte i dag kontrakt med Sagenehjemmet AS og overtar Sagenehjemmet kafé og kjøkken med alle ansatte fra 1. september 2016. Fortsatt vil Sagenehjemmet ha god mat laget på lokalt kjøkken til glede for både beboere, ansatte og gjester i kafeen.

Gå til siden

Nyåpnet samtalesenter på Diakonhjemmet

Samtalesenteret Dialog åpnet 1. januar, og er en del av Diakonhjemmet Omsorg. Senteret tilbyr psykologisk behandling, veiledning og kurs for privatpersoner og organisasjoner.

Gå til siden