Miljødag

Diakonhjemmets miljødag 28. august, bli med på frokostseminar, lunsjseminar og rebusquiz. Servering, stands og premier.

Hvordan kan Diakonhjemmet redusere klimagassutslippene og sitt miljøavtrykk? Delta på Diakonhjemmets miljødag med frokostseminar, stands, lunsjseminar og rebusløp med miljøquiz og mulighet for å vinne en el-sykkel!

Diakonhjemmet inviterer til miljødag som en del av vår miljøsatsing. Det vil bli holdt foredrag om å finne gode klima- og miljøløsninger på jobb/studier og privat, med gratis frokost og lunsj. Det blir også mulig å bli kjent med noe av det vi allerede gjør gjennom stands og rebusquiz.

Arrangementet er åpent for ansatte i alle virksomheter, studenter ved VID Oslo, beboere og andre tilknyttet Diakonhjemmet. Det er ingen påmelding.

Foreløpig program:

Program

Tid Innhold
08.00

Frokostseminar

08.00 Servering av frokost

08.05 Miljøgruppen ønsker velkommen

08.10 – 08.25 Miniforedrag ved Gunnar Moen fra Grønt Punkt Norge

08.25 – 08.40 Studentskolestreik for klima, Julianne Grovehagen student ved UiO

09.00–16.00

Rebusløp med miljøquiz

Rebusquizen foregår på Diakonhjemmets området på Steinerud (er været elendig flytter vi inn). Runden tar ca 30 minutter. Rebusquizen kan gjennomføres i tidsrommet 9.00-16.00. Du kan delta alene, eller som lag.

Det blir premier til tre lag, og blant alle registrerte deltagere trekkes vinneren av en el-sykkel.

11.25

Lunsjseminar

11.25 Lunsjserveringen begynner

11.30 Innledning ved adm.dir./forstander Ingunn Moser

11.35 Snakk om klima! av Nathalie Lystad, Bellona

12.00 Appell fra Klimabrølet

12.15 Slutt

Stands 08.00–12.30 i atriet

Bli kjent med interne og eksterne klima- og miljøprosjekter.

Arrangør

Miljødagen er arrangert av ressursgruppen for miljø på Diakonhjemmet. Gruppen består av medlemmer fra alle virksomhetene i Oslo – VID Oslo, Diakonhjemmet Sykehus, Diakonhjemmet Sykehusapotek, Diakonhjemmet Omsorg, Diakonhjemmet Eiendom og stiftelse. Målet er å bidra til miljøengasjement innad i virksomhetene på Diakonhjemmet og belyse hvordan vi kan være en del av det grønne skiftet.

Har du en idé?

Skal vi bli gode trenger vi engasjement og gode forslag. Har du en god idé til hvordan vi kan bli bedre? Miljøforslaget blir tatt opp i Diakonhjemmet miljøgruppe. Send oss ditt forslag.

Kart

Publisert 13. juni 2019, oppdatert 29. august 2019