Lys, vann og natur i en barnehånd gir håp

Lys, vann og natur i en barnehånd gir håp

Dette gir meg håp - akkurat nå!

I Diakonhjemmets meditasjonshefte denne påsken har vi utfordret medarbeidere ved våre virksomheter til å ta et bilde av det som gir dem håp – akkurat nå. La bildene være til inspirasjon – en oppfordring til å se rundt deg og få øye på noe som kan gi deg håp!

For – som adm.direktør/forstander Ingunn Mosen skriver i sitt forord:

«For noen har hele det siste året vært som en stille uke - med uro, sorg og savn, ensomhet og fortvilelse, men også håp og glimt av lys.

For andre har det siste året vært som et evig langt maratonløp i beredskapsmodus. Mange medarbeidere stiller fortsatt opp for å gi et godt tjenestetilbud til brukere, beboere, pasienter, studenter og barnehagebarn under svært utfordrende forhold.

… Nå ser vi fram til påsken. Påskebudskapet er et håpsbudskap: et budskap om nytt liv og om oppreisning»

La deg inspirere – ta en titt i det digitale heftet! Se Påskemeditasjonsheftet 2021

Der kan du kan klikke på bildene for å se de i full størrelse – og du kan stemme på de bildene som gir deg mest håp ved å trykke på pilen på bildet.

Musikkvideo

På slutten av det digitale heftet kan du se en musikkvideo med artisten Randi Tytingvåg som synger Helge Torvund sitt dikt «Påskeliljevilje» sammen med musikerne Dag Vagle (gitar), Erlend E. Aasland (slidegitar), Vidar Kenneth Johansen (bassklarinett) og Børge Fjordheim (Perkusjon).