Utleieboliger i Hartvig Halvorsens vei og Theodor Dahls vei

Utleie og drift av eiendom

Vi kan tilby et stort utvalg av forskjellige boliger for utleie i det attraktive området mellom Majorstuen og Vinderen på Oslo vest.

173 leiligheter og hus som varierer i størrelse fra 23 til 198 m2, og 111 studenthybler som ligger mellom 10 og 16 m2 og man deler kjøkken og bad med de andre på gangen.

Drift

Drift har ansvar for vedlikehold inne og ute – parkområdet, veier, gangveier og parkering, og bygningene innvendig og utvendig (unntatt sykehusets bygninger). Ser du noe som vi bør vite om så meld fra til oss.

Send en driftsmelding. For å kunne sende meldingen må du lage deg en bruker på Servicetorget på FDVweb. Fyll ut registreringsskjema og trykk registrer. Deretter kan du sende henvendelsen.

Miljøfyrtårnsertifisert

Utleie og drift ved Diakonhjemmet er sertifisert Miljøfyrtårn-virksomhet. Miljøfyrtårn er Norges mest brukte sertifikat for virksomheter som vil dokumentere sin miljøinnsats og vise samfunnsansvar. Miljøfyrtårn er den første nasjonale ordningen i Europa som er blitt anerkjent av EU. Hvert år utarbeider vi en klima- og miljørapport som leveres til Stiftelsen Miljøfyrtårn. Rapporten kan sendes på forespørsel. Ønsker du rapporten oversendt eller har innspill til vårt miljøarbeid, kontakt oss på: utleie@diakonhjemmet.no

Utleie og drift

E-post: utleie@diakonhjemmet.no

Telefon: +47 22 45 17 85

Diakonhjemmet har et stort utvalg av forskjellige boliger i det attraktive området mellom Majorstuen og Vinderen på Oslo vest.

Besøksadresse: Diakonveien 10, Oslo

Gå til kontaktsiden